miercuri, 22 iunie 2016

O familie...un drum...o mașină

De mult timp mă gândeam cum ar fi să plec cu familia mea și cu vecinii în concediu, de foarte mult timp ne roagă să mergem cu ei, dar mereu trebuie să intervină ceva. Ba a făcut copilul pojar, ba am ore de recuperat, ba ei nu mai pot să meargă. Este destul de greu ca în această perioadă să organizezi o excursie alături de cei dragi.
Tocmai în acest an când totul mergea ok a trebuit să îmi ia soacra mașina... cică tratamentul ei este mai important decât vacanța mea... Mai poți spune ceva? Mai ales că baba se tot plânge că îi vrea moartea! Așa că uite-mă pe mine pregătindu-mi discursul despre cum nu vom merge în excursie.
Cu toate acestea o reclamă cu numele New Kopel Group mi-a tăiat șirul gândurilor, știam că mai văzusem așa ceva undeva dar nici prin gând nu îmi trecea unde. Apoi din căutările și alte căutări mi-am dat seama le văzusem numele pe un alt site unde erau asociați cu SIXT Rent a Car.
Este aproape imposibil să nu remarci rent-a-car de la sfârșit, mă întrebam cum oare nu m-am gândit la o mașină închiriată? Adică vedem peste tot la televizor persoane care închiriază mașini, dar cu toate acestea nu ne gândim să facem asta în viața reală!?!
Am intrat aproape instantaneu pe site, eram mult prea curios ca să rezist. Am făcut toate calculele necesare și mi-am dat seama că aceasta este cea mai bună metodă pentru a pleca în excursia mult dorită. Adică aveam la dispoziție o mașină superbă, prețuol era unul mai mult decât accesibil, iar toate acestea erau posibile cu ajutorul unuia dintre site-urile minune.
Este una dintre posibilitățile pe care nu poți să le refuzi atunci când nu ai o mașină dar fie îți trebuie una urgent, fie vrei să ai o mașină pentru orice eventualitate.

2 comentarii:

  1. Doar la ei veti gasi cele mai bune oferte in materie de rent a car. Eu inchiriez frecvent de la punctul lor de rent a car Bucuresti si de fiecare data sunt multumit de calitate si de pret.

    RăspundețiȘtergere