duminică, 11 septembrie 2016

Shell Rimula Ultra 5W-30 are avantaje?

Atunci cand am implinit 18 ani ai mei mi-au cumparat cea mai frumoasa masina, era masina pe care o visasem inca de cand eram mica si eram atat de fericita ca voi putea merge cu ea in oras imi voi putea lua prietenele de la scoala. Desigur mai intai am dat de carnet si abia apoi am putut pleca cu masina in oras.
In fiecare weekend mergeam cu parintii la tara, va dati seama gropi, drumuri proaste, la scurt timp motorul masinii mele a cedat. S-a lasat desigur cu plansete si jelituri, ai mei s-au milogit de mine si au dus masina la service. Noroc cu baietii de acolo care ne-au spus ca pentru motoarele de tip diesel trebuie folosite uleiurile din categoria Shell Rimula.
IMG_0005
Tot ei au fost cei care mi-au dat si site-ul de pe care mai apoi am putut sa imi cumpar linistita uleiul. Nu imi puteam imagina ca un ulei ca Shell Rimula Ultra poate avea un efect atat de bun asupra motorului, mai ales ca am continuat sa imi duc parintii la tara sa ies in oras cu fetele. Masina mea pare ca noua, vechile probleme parca nici nu mai exista. As putea spune chiar ca este un elixir al tineretii pentru masina mea. Desigur ca acest ulei nu este doar pentru masina mea, el poate fi folosit de proprietarii mai multor tipuri de masini fara absolut nici o problema. Desigur pentru inceput trebuie verificat pe site daca uleiul e bun pentru acea masina.

Pentru cei care nu au fost inca convinsi mai trebuie sa specific ca Dynamic Protection Plus ofera pana la 56% o protectie mai buna impotriva uzurii motorului, mai exact vorbim de o protectie absolut necesara celor care folosesc aproape zilnic masina si pe distante lungi, desigur nu sunt iertati nici cei care folosesc automobilul perioade scurte de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu